ЗАПЕТ-Винаги за теб

ЗАПЕТ-Винаги за теб! Сайт за професионална реклама в интернет.

Какво е ЗАПЕТ-Винаги за теб?

ЗАПЕТ е уеб сайт за новини и реклама в Интернет, който предлага реклама на бизнеси от различни отрасли, с цел популяризиране и разпространение. Също ЗАПЕТ е уеб сайт за новини в България.

image
Каква е целта на ЗАПЕТ?

Основната цел на ЗАПЕТ е да предложи обслужване на колкото се може повече държавни или частни уеб сайтове, онлайн магазини, форуми, блогове и портали. Ние силно желаем да допринесем за възможността на всеки един бизнес да достигне челни позиции в надпреварата за клиенти. Също ние желаем нашите посетителите да се чувстват удобно и приветливо, намирайки това което търсят – контакт на специалист от даден отрасъл или любима статия, която да прочетат с удоволствие.

Как се роди идеята за реализирането на ЗАПЕТ?

Концепцията на ЗАПЕТ създадохме в началото на 2017-а година. Още от тогава искахме да създадем място, където професионално да се рекламира в интернет пространството. ЗАПЕТ премина през много конструктивни промени, докато се оформи като ЗАПЕТ – Винаги за теб.

Какъв е основният девиз/мото на ЗАПЕТ?

Нашето мото е „ЗАПЕТ – Винаги за теб“. Защото винаги сме се трудили и сме подавали ръка. Винаги държим на професионализма, коректното отношение и специализирането в дадена сфера. „Винаги за теб“ изразява нашата позиция, когато някой има нужда от консултация, съвет, услуга, ние да се опитаме да го насочим.

Тук можете да прочетете малко повече за нас