ВиК фирма отпуши запушена канализация в Хаджидимитрово, Казанлък - Новини от ЗАПЕТ

image

Вчера екип на Специализиран ВиК Сервиз се свърза с нас, за да съобщи за ВиК авария в село Хаджидимитрово, община Казанлък. Семейство, живущо на ул. Тракия се оказало в затруднение с употребата на вътрешен водопровод в банята си. 

Обслужващите ВиК специалисти са констатирали масово наслояване от мазнини в канализацията на къщата. 

„Бели парчета мазнини излизаха от сифоните в банята. Пластмасов ароматизатор за тоалетна беше главният виновник за запушения канал. Указахме спешна профилактика и отпушване на всички канали в къщата на хората.“,  споделят казанлъшките водопроводчици от Специализиран ВиК Сервиз 8.

От фирмата получихме информация също за състоянието на мръсните канали на ул. Тракия в с. Хаджидимитрово. 

„Мръсните канали на няколко къщи бяха свързани в 2 броя ревизионни шахти. Шахтите бяха с добра конструкция, но има вероятност при последваща не добра експлоатация и трите канализации да се запушат. Съветваме за честото използване на гореща вода и специализирани препарати за канализация.“, съобщават още от ВиК Сервиз. 

Добрата поддръжка на канализацията и изхвърлянето на отпадъците в кошчетата за боклук ще удължат живота на водопровода. Нека се опитаме да бъдем малко по-отговорни към дома си и да подобрим качеството на собствения си комфорт.

ЗАПЕТ 

За връзка с фирмата 

Специализиран ВиК Сервиз 8

0894 66 2308

vikserviz@gmail.com

https://vikremonti.info/

p.s. Запет – „Винаги за теб! “